Over mij

Ik heb veel ervaring omdat ik verpleegster ben. Ik ben ook een seksondervoeder, sekswerker en een seksuele gezondheid werknemer. Ik heb ook een blog die geeft me een platform om andere vrouwen te informeren over seksuele gezondheid. Ik heb veel verschillende ervaringen en vaardigheden die ik kan delen om andere vrouwen te helpen met hun seksuele gezondheid, zwangerschap, seksuele relaties en de veiligheid van hun baby's.

Wat is het grootste probleem met de baby die nylons draagt? Toen ik mijn kind kreeg, droeg ik een beha met nylons. Ik deed dit uit comfort en veiligheid. Het is belangrijk voor mij dat ik deze stap zet om mijn lichaam veilig te houden. Zoals ik al zei in mijn blog post, heb ik mijn borsten verwijderd en mijn tepels werden geklemd toen ik ongeveer een jaar en een half zwanger.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is om meer informatie te vinden over tepels op het web, hoe ze er komen en hoe ze werken. Dus, voor mij, om te weten hoe je een tepelklem te gebruiken is gewoon een bonus.

Voordat ik met de uitleg begin, ga ik ervan uit dat je wat basiskennis van tepels hebt. Laten we beginnen met een tepel. Het is een klein, rond, teder uitziend ding, ongeveer 1/2 tot 1 inch in diameter, en de tepel is ongeveer 1/4 tot 1/2 inch lang. Tepels zijn holle buizen, zoals een ballon. Als je een tepel knijpt, breidt het uit, trekt en strekt zich uit. Ze zijn gemaakt van vet, kleverig bindweefsel genaamd een slijmplug. Tepels krijgen gevuld met melk, dus ze zijn zeer gevoelig voor aanraking, maar als de tepel niet wordt aangeraakt, het contract niet, dus het is veel moeilijker om een goede greep van een tepel te krijgen.

In sociale media, vindt u mij praten over een heleboel verschillende dingen, zoals seksspeeltjes, seks banen, borstpomp en hoe te solliciteren voor een baan als een sex speelgoed maker.

Ik besloot om mijn eigen tepelklemmen te maken met behulp van het materiaal van de oude metalen tepels. U ze vinden bij de meeste supermarkten, bouwmarkten, of bij lokale stoffen winkels. Je ze ook vinden op eBay en Amazon. Ze zijn een geweldige manier om oude tepels te gebruiken. Mijn plan is om er meer van te maken voor mijn eigen gebruik. Ze zullen worden gemaakt van het oude materiaal van oude metalen tepels. Ik hoop dat je het interessant en nuttig! Bedankt voor het lezen! In de reacties hieronder, ziet u een aantal beelden van mijn tepels klemmen en ik ga je laten zien hoe ze te maken en hoe ze te gebruiken. Ik hoop dat je mijn tepelklemmen leuk vindt. Ik heb er tot nu toe twee gemaakt. Mijn eerste is in het wit.