Terwijl ik test

Maar al te vaak zien mensen maar één kant van een verhaal als het gaat om klemmen. Soms is het waar. Maar voor velen is het een verkeerde keuze. We hebben ontdekt dat de waarheid is meestal een beetje meer genuanceerd, met meerdere hoeken en nuances te overwegen.

We willen u enkele manieren laten zien waarop we de wereld zien en hoe we ervoor kiezen om de wereld te framen met onze producten. Wij zijn van mening dat deze aanpak belangrijk is omdat het ons terug brengt naar de basis van goede wetenschap en goed consumentenonderzoek. We brengen je op de hoogte van het laatste wetenschappelijk onderzoek naar je favoriete klemmen. En we gaan ons best doen om het gemakkelijk te lezen en te interpreteren voor onze lezers. Als je een beslissing hebt genomen om een tepelklem te kopen omdat je een beter, nauwkeuriger beeld wilt van de klemmen waar je van houdt, dan hopen we dat deze blogpost je zal helpen de juiste keuze voor je te maken.

Dus we vertellen je alles wat je moet weten, in dit artikel.

Wat zijn eigenlijk tepelklemmen? Het meest voor de hand liggende is dat het klemmen zijn: ze nemen je tepels en draaien ze. Ze zijn als een beha, behalve dat je een handvat hebt, een plastic beker en een stuk metaal. U ze krijgen van een winkel met de naam van uw ziekenhuis, of van een seksspeeltje winkel. (Ja, het is nog steeds legaal om een condoom te gebruiken in een hotelkamer, maar je krijgt de bonus niet. Dus ga met een vriend.) Het idee achter tepelklemmen is dat het houdt je tepels (en klemmen in het algemeen) van pijn (en bloeden) tijdens de seks. Dus als je tepels worden teruggetrokken tijdens de penetratie, of je wilt niet een grote snee hebben, een tepelklem kan een geweldig alternatief zijn. Maar het ding om te begrijpen over tepelklemmen, is dat ze alleen werken voor je tepelklemmen, omdat je tepels verschillende maten hebben, en ze hebben allemaal verschillende "plichten". (Sommige hebben bijvoorbeeld een smalle beker, wat betekent dat ze nuttig zijn voor kleinere klemmen.

We aarzelen ook niet om origineel onderzoek te publiceren en beantwoorden graag al je vragen die je hebt. We zijn ook een gelijke kans voor mannen, vrouwen en kinderen, dus wees niet bang om opmerkingen van een seksistische, racistische, homofobe, transfobe of anderszins denigrerende aard te plaatsen.

We hebben herziening van tepelklemmen voor ongeveer 10 jaar. De afgelopen 2 jaar hebben we veel goede feedback ontvangen van lezers van deze blog. Je hebt geen idee wat een positieve invloed deze blog is, het heeft ons geholpen om betere reviewers te worden en een betere klantervaring te bieden, maar we kregen ook veel negatieve feedback over tepelklemmen. We hebben geprobeerd om zo eerlijk mogelijk te zijn, en zijn daarom vastbesloten om door te gaan met het herzien van nieuwe modellen en u te voorzien van de meest nauwkeurige informatie mogelijk. We waarderen ook dat veel van onze lezers zijn geen professionals met de kennis en vaardigheid om ons werk correct te doen, dus we zijn altijd blij om vragen te beantwoorden, en zal wijzigingen in onze beoordeling criteria overwegen in de toekomst indien nodig.

Op het eerste gezicht lijken veel van de klemmen op de markt op elkaar. Dat komt omdat een meerderheid van de klemmen zijn gebaseerd op dezelfde materialen of methoden, maar de manier waarop ze klemmen de tepel is heel anders. Dus, hoe vergelijken ze? Lees verder voor een goede inspectie.

Hoe werkt een tepelklemcompartiment?

Het meest elementaire tepelklemsysteem is een gesloten kamer met een tepel bevestigd. Het lijkt veel op die op je telefoon. Als u niet bekend bent met deze dingen, hier is een korte beschrijving: U houdt een apparaat met uw duim en wijsvinger. U gebruikt deze vingers vervolgens om het apparaat te draaien om de klem aan te draaien. Vervolgens drukt u op het apparaat om de klem vast te zetten.

Dat is alles wat er is. Als uw tepelklemmen in uw broek zitten, bevindt de klem zich onder de achterkant van de broek. In veel gevallen bevindt de klem zich aan de zijkant van het borstweefsel, onder de tepel.

U zien wat we met uw gegevens doen door hier te klikken.

Ik wilde gewoon een moment om iedereen die me de gelukkigste die ik ooit ben bedanken, ik heb een heleboel nieuwe en spannende aankondigingen te delen deze week dat je liefde. Eerst en vooral zal ik weggeven 3-5 gratis klemmen op mijn facebook pagina. U vindt de link op mijn profiel. Het is een geheim. Ik zal ook het doen van een giveaway van een 10 pack van klemmen hier op mijn blog. Ik heb weggegeven veel gratis klemmen op onze zus blog, Clamping Tips, dus ik ben niet van plan om je langer te houden.

Hier is een interessante statistiek van mijn vorige blogpost over hoeveel pijn een klem kan toebrengen. Er is geen enkele oorzaak voor tepelklemmen, maar ik zeg niet dat het niet kan worden gedaan met klemmen. Het is zeker mogelijk om te veel druk op een tepel op hetzelfde moment als het hebben van je tepels geduwd tegen je lichaam.

Een ander ding is de manier waarop de tepelklemmen zijn ontworpen.