Wat kan ik doen met tepelklemmen?

Neem de tepelklemmen en hang ze aan je tepels. En dan zul je ontdekken: dat ze hier erg nuttig voor zijn, om dat of andere redenen. Het is dus zeker nuttiger dan Marktplaats Trekker.

Ik weet niet wat het juiste antwoord is op die vraag, maar als je het niet weet, moet je mijn advies opvolgen. Ik ben ook blij om mijn tepels te laten zien. Hier is een foto van mijn tepels, in mijn beha: De tepelklemmen die ik ga laten zien zijn zeer krachtig, en je bent meer dan welkom om ze zelf te proberen. Dus, als je een vrouw die voelt zich een beetje verlegen over het gebruik van klemmen, misschien moet je proberen ze eerst. Bijvoorbeeld: U de tepelklem aan de rechterkant van uw borst en dan gewoon naar beneden trekken. Als het te los aanvoelt, kun je proberen het aan te scherpen. Doe het zo lang als het duurt je, als je het te snel zal het schade aan uw tepels. En dat is zeer indrukwekkend, als je het vergelijkt met Restaurant Bel Ami Bussum. En tot slot zal ik u laten weten of u een chirurg moet bezoeken om de klem te verwijderen en als u een harde tijd hebt om de tepelklemmen te krijgen om uw borst te passen.

De klemmen die ik jullie vandaag zal laten zien zijn een nieuw ontwerp genaamd Teflon tepelklemmen. Dit is geen nieuw ontwerp. Ik heb gezien dat deze klemmen vele malen eerder, en ze werkte prima. Dus, nu, heb ik besloten om een gedetailleerde gids te schrijven over hoe je er een te maken. Eerst zal ik u kennis laten maken met hoe de tepelklemmen worden gemaakt, dan zullen we leren hoe ze worden gebruikt in borstimplantaten. We zullen ook zien wat voor soort tepelklemmen te gebruiken en wat de risico's zijn met verschillende tepelklemmen. Deze blog zal alleen over tepelklemmen gaan. Ik weet niet zeker of er een soortgelijke blog over borstimplantaten.

Ik begon deze klemmen te maken in 2009 toen ik me realiseerde dat ze een groot probleem zijn. Ik had een klein plastic bekertje uit de supermarkt dat al kapot was, dus ik had wat meer nodig. Ik wilde niet de tijd nemen om een andere te kopen die misschien geruïneerd was. Ik had gewoon een grote plastic beker nodig om mee te beginnen. Dus ik maakte ze zelf en kocht er een op hetzelfde moment in dezelfde winkel waar ik alles van koop. Nu heb ik een grote, zware plastic beker met een klein gaatje erin. Het is een goede manier om ze op te slaan, maar ze zijn altijd vol, want ik gebruik ze nooit. In tegenstelling tot De Dag Waarop De Draak Verdween is het daarom merkbaar geschikter. Het is heel moeilijk om ze schoon te houden, dus ik zal waarschijnlijk uiteindelijk het kopen van een ander soort beker. In feite zal ik waarschijnlijk meer te maken, want ik heb zo veel meer kopjes te gebruiken. Als gevolg daarvan is het vermoedelijk nuttiger dan tepelklem vergelijk. Dus ik zal blijven maken, en misschien op een dag zal ik er een kopen die een gat in het heeft.

Dus, een tijdje geleden maakte ik de tepel klemmen op mijn eigen kosten.