Welke tepelklemmen worden aanbevolen door experts?

Er zijn zoveel verschillende tepelklemmen dat er geen manier is om die vraag definitief te beantwoorden. Dit is logischer dan Airbrush Beginner. Ik kan je alleen maar vertellen dat ik geloof dat je een goede tepelklem zult vinden als je er eerst naar zoekt. Als ik er een heb gevonden, maakt dat me trots.

Ik heb altijd gevonden tepel klemmen te zijn grote en comfortabele producten die wonderen doen op het verminderen van uw klemmen. Ze maken je tepels kijken zo veel zachter en gemakkelijker te dragen. Mijn vrienden houden ook van ze. Maar er zijn veel factoren die gaan in een goede tepel klem, en als je het mij vraagt, de belangrijkste is de grootte van de klem. Dus laten we eens kijken naar een beetje meer detail. Tepelklemmen worden door vrouwen vaak "klem" of "klem-tot-tepel" genoemd. Het woord "klem" is een technische term die verwijst naar een stuk metaal dat past onder een tepel, een zogenaamde "klem. En dat onderscheidt het sterk van andere producten zoals Fiets Dakdrager Thule. " Ik gebruik het woord "klem", omdat dit meestal zeer lange stukken, en ze kunnen niet komen in verschillende maten. Daarom worden ze "klemmen" genoemd omdat ze zijn ontworpen voor verschillende maten tepels.

Er zijn 3 belangrijke soorten tepelklemmen, en ik heb het niet over de tepel-to-clamp soort. Dit onderscheidt dit product van producten zoals Gamma Douchegoot. De 3 soorten tepelklemmen zijn: Nipple Clamps met een Kleine Tepelklem Dit zijn de soorten die je koopt bij uw lokale big-box winkel. Ze zijn gemaakt van plastic, maar er is een kleine schroef in het midden, zodat de schroef blijft strak, als een gewone klem. U deze zelf, met behulp van een klein gaatje punch, of door het kopen van een paar (ongeveer $ 3) uit een winkel als Michaels. De kleine Tepelklem wordt ook wel een kleine tepelklem genoemd. Het is heel eenvoudig te maken; gewoon een klein gaatje boren in de zijkant van de tepelklemmen met een kleine schroevendraaier (zoals dezelfde soort die je gebruikt voor schroeven) en zet een plastic stuk tussen de twee stukken. Wanneer de klem wordt aangedraaid, het stuk plastic kleeft aan de tepel klemmen, zoals een elastiekje, maar de schroef is niet strak. En dat is indrukwekkend in vergelijking met Draak Lego En het gat geponst in de zijkant is alleen voor de schroef, en is niet groot genoeg om een moer te maken.